Winkelmand
Totaal producten: 0
Totaal bedrag: € 0,00

Klanten ervaringen

Monique | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:25:20

Zeer goede service. Bestelling gedaan en per ongeluk 2x. Kreeg persoonlijke mail dat men uitging van een paar. Dit heb ik beantwoord. kreeg vanmorgen mail dat pakket is verzonden met de link om het pakket te volgen. Een geweldige service. toch persoonlijk ondanks internet bestelling. Stel dit zeer op prijs.


R. Jansie | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:25:38

Heb vanochtend een paar schoenen besteld, kreeg niet lang
daarna een persoonlijke mail wat ik erg fijn vond, dit krijg je
namelijk lang niet altijd bij een webwinkel. Zojuist een mail
gekregen dat het pakketje verstuurd is. Ik ben erg tevreden!


Jenny | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:25:56

Ik ben bijzonder goed geholpen door de leverancier. Eerst een paar laarsjes en nu een paar andere schoenen. Levering zeer snel en keurig verzorgd. Ik zal zeker nog vaker bestellen bij deze firma.


Arjan A. | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:26:26

uitstekende service, snel en goed, fijn om zo via het internet te kopen!
Kadangas tegen een zeer goede prijs...


Paul | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:26:44

Een goede prijs voor de Fitflops die ik in de winkels bij mij in de buurt niet kon krijgen. De communicatie over ontvangst bestelling en verzending is uiterst correct, dus dat geeft een goed gevoel. Snelle levering, prima hoor, ik ben 100% tevreden. Ga zo door!!


Ilona | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:27:14

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.
Een goede ervaring dus.


Mirjam | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:27:35

Snelle levering en heel goede service. Ik had per ongeluk de verkeerde
kleur besteld. Ik kon kiezen of ik wilde ruilen of mijn geld terug. En de
mensen zijn ook erg vriendelijk.


Karolien | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:27:50

Super! Tegen het einde van de winter toch nog beslist om winterlaarzen te kopen, en binnen enkele dagen al geleverd! Ik ben erg tevreden over de snelle service en geniet nog volop van m'n laarzen. Heerlijk, laat de vrieskou nog maar even duren! Groeten van Karolien uit Belgie !


MEC FIT | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:28:07

januari 2014 moonboots gekocht, niet gebruikt en in februari 2015 gemaild met het verzoek ze om te ruilen voor een grotere maat. Geweldige sevice: werd direct teruggebeld na de mail en binnen een paar uur had ik de juiste boots.( ben zelf even naar de winkel gereden omdat even gecheckt moest worden dat ze ongedragen waren) Bedankt voor deze goeie service, MEC FIT


Paula | Beoordeling: Schreef op: 2015-03-17 15:42:37

uitstekende service, snel en goed, wat fijn om zo via het internet te kopen! bovendien zijn de fittflop laarzen heerlijk, kortom een aanrader deze winkel!


Renate | Beoordeling: Schreef op: 2015-04-15 11:48:55

Mijn pakketje was zoek geraakt. Vervolgens heb ik gebeld met Zomerlaarzenkopen.nl. Ze hebben er direct werk van gemaakt en een dag later kreeg ik alsnog mijn pakketje. Toevallig kwam 3 dagen daarna mijn originele pakketje ook binnen. Deze heb ik retour gestuurd. Aansluitend kreeg ik nog een waardebon van Zomerlaarzenkopen voor het ongemak. Top service!


Marlies | Beoordeling: Schreef op: 2015-04-15 11:49:12

Ik heb afgelopen week een paar laarzen besteld via Zomerlaarzenkopen.nl. De bezorging was top, ik had de volgende dag de man van TNT aan de deur die het pakketje netjes overhandigde. Het pakketje was prima verpakt. Helaas pastte de schoenen niet helemaal goed. Ik heb ze retour gezonden. Dit proces ging zonder problemen. 3 dagen later had ik het geld weer op mijn rekening. Ik vond dit erg netjes.


Lionne | Beoordeling: Schreef op: 2015-04-15 11:49:23

Ik ben in de loop der jaren trouwe klant geworden van Zomerlaarzenkopen. Ze hebben altijd enorm veel aanbod in de categorieën waar ik van houd. Door de keuze en de goede service kom ik er elke keer weer terug. Elke keer wordt er aan mijn verwachtingen voldaan.


Renate | Beoordeling:  | schreef op 14-04-2015:
Mijn pakketje was zoek geraakt. Vervolgens heb ik gebeld met Zomerlaarzenkopen.nl. Ze hebben er direct werk van gemaakt en een dag later kreeg ik alsnog mijn pakketje. Toevallig kwam 3 dagen daarna mijn originele pakketje ook binnen. Deze heb ik retour gestuurd. Aansluitend kreeg ik nog een waardebon van Zomerlaarzenkopen voor het ongemak. Top service!

Marlies | Beoordeling:  | schreef op 04-03-2015:
Ik heb afgelopen week een paar laarzen besteld via Zomerlaarzenkopen.nl. De bezorging was top, ik had de volgende dag de man van TNT aan de deur die het pakketje netjes overhandigde. Het pakketje was prima verpakt. Helaas pastte de schoenen niet helemaal goed. Ik heb ze retour gezonden. Dit proces ging zonder problemen. 3 dagen later had ik het geld weer op mijn rekening. Ik vond dit erg netjes.

Lionne | Beoordeling:  | schreef op 19-03-2015:
Ik ben in de loop der jaren trouwe klant geworden van Zomerlaarzenkopen. Ze hebben altijd enorm veel aanbod in de categorieën waar ik van houd. Door de keuze en de goede service kom ik er elke keer weer terug. Elke keer wordt er aan mijn verwachtingen voldaan. 

Monique | Beoordeling:  | schreef op 23-02-2015:
Zeer goede service. Bestelling gedaan en per ongeluk 2x. Kreeg persoonlijke mail dat men uitging van een paar. Dit heb ik beantwoord. kreeg vanmorgen mail dat pakket is verzonden met de link om het pakket te volgen. Een geweldige service. toch persoonlijk ondanks internet bestelling. Stel dit zeer op prijs.

R. Jansie | Beoordeling:  | schreef op 22-02-2015:
Heb vanochtend een paar schoenen besteld, kreeg niet lang
daarna een persoonlijke mail wat ik erg fijn vond, dit krijg je
namelijk lang niet altijd bij een webwinkel. Zojuist een mail
gekregen dat het pakketje verstuurd is. Ik ben erg tevreden!

Jenny | Beoordeling:  | schreef op 18-02-2015:
Ik ben bijzonder goed geholpen door de leverancier. Eerst een paar laarsjes en nu een paar andere schoenen. Levering zeer snel en keurig verzorgd. Ik zal zeker nog vaker bestellen bij deze firma.

Arjan A. | Beoordeling:  | schreef op 13-02-2015:
uitstekende service, snel en goed, fijn om zo via het internet te kopen!
Kadangas tegen een zeer goede prijs...

Paul | Beoordeling:  | schreef op 10-02-2015:
Een goede prijs voor de Fitflops die ik in de winkels bij mij in de buurt niet kon krijgen. De communicatie over ontvangst bestelling en verzending is uiterst correct, dus dat geeft een goed gevoel.
Snelle levering, prima hoor, ik ben 100% tevreden. Ga zo door!!

Ilona | Beoordeling:  | schreef op 02-02-2015:
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.
Een goede ervaring dus.

Mirjam | Beoordeling:  | schreef op 21-01-2015:
Snelle levering en heel goede service. Ik had per ongeluk de verkeerde
kleur besteld. Ik kon kiezen of ik wilde ruilen of mijn geld terug. En de
mensen zijn ook erg vriendelijk.

Karolien | Beoordeling:  |  schreef op 13-01-2015:
Super! Tegen het einde van de winter toch nog beslist om winterlaarzen te kopen, en binnen enkele dagen al geleverd! Ik ben erg tevreden over de snelle service en geniet nog volop van m'n laarzen. Heerlijk, laat de vrieskou nog maar even duren! Groeten van Karolien uit Belgie !

MEC FIT | Beoordeling:  | schreef op 08-01-2015:
januari 2014 moonboots gekocht, niet gebruikt en in februari 2015 gemaild met het verzoek ze om te ruilen voor een grotere maat. Geweldige sevice: werd direct teruggebeld na de mail en binnen een paar uur had ik de juiste boots.( ben zelf even naar de winkel gereden omdat even gecheckt moest worden dat ze ongedragen waren) Bedankt voor deze goeie service, MEC FIT

Paula | Beoordeling:  | schreef op 04-01-2015:
uitstekende service, snel en goed, wat fijn om zo via het internet te kopen! bovendien zijn de fittflop laarzen heerlijk, kortom een aanrader deze winkel!

Lianne  | Beoordeling:  | schreef op 02-01-2015:
Super internetwinkel. Gisteren via chat een aantal vragen gesteld. Deze werden snel en naar tevredenheid beantwoord. De laarzen heb ik gisteren besteld en vanmorgen werden ze al bezorgd. Super.... kan menin internetwinkel een voorbeeld aan nemen. Verder zeer vriendelijk internetcontact.

Corina  | Beoordeling:  | schreef op 01-01-2015:
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijke mensen, behulpzaam, goede en snelle service.

Bart | Beoordeling:  | schreef op 07-01-2015:
Snelle verzending en goede service.

monique | Beoordeling:  | schreef op 05-01-2015:
Super ik heb gisteren de laarzen besteld en vandaag geleverd!
Ben erg blij met de laarzen!!!!!

Petra Evans | Beoordeling:  |  schreef op 04-01-2015:
Supersnelle levering van een paar comfortabele Fitflop Mukluk-laarzen (en zelfs 70,-- euro afgeprijsd!!). Voor het eerst iets gekocht via dit bedrijf maar ga hen in de toekomst zeker goed in de gaten houden! Petje af...

Patrick | Beoordeling:  | schreef op 04-01-2015:
Ik heb grote voeten ,tegenwoordig koop ik steeds meer via webshops maar tot nu toe durfde ik dat niet voor schoenen.
Maar het merk Australian had ik al dus ik wist welke maat goed was. Via google kwam ik bij Dijkstra Schoenen terecht, die was de goedkoopste. Supersnel nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik een persoonlijk mailtje van Monique dat de schoenen opgestuurd werden! Een aanrader en dijkstra staat bij m'n favorieten in de browser.